Бизнес делегация с провеждане на бизнес форуми в гр. Ханой и гр. Хошимин, Социалистическа република Виетнам, 15-20.10.2016 г.

В периода 14-20 октомври 2016 г. г-н Божидар Лукарски, министър на икономиката ще осъществи работно посещение в Социалистическа република Виетнам по покана на своя виетнамски колега г-н Чан Туан Ан, министър на индустрията и търговията.

В рамките на визитата се предвижда в гр. Ханой и гр. Хошимин да бъдат проведени бизнес форуми с двустранни срещи между представители на деловите среди на двете държави. Провеждането на двата бизнес форума е предварително съгласувано с виетнамската страна и с Ръководителите на СТИВ Ханой и СТИВ Хошимин. То се разглежда като реализация на поетите по време на Двадесет и третата сесия на Междуправителствената българо-виетнамска смесена комисия за търговско-икономическо и научно-техническо сътрудничество ангажименти за насърчаване на директните контакти между българските и виетнамските делови среди, за практическа реализация на приетия от двамата президенти Нов модел на икономическо сътрудничество, както и като част от мероприятията в сферата на търговско-икономическото и инвестиционно сътрудничество между двете страни.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) сформира бизнес делегация от представители на български предприятия от следните сектори: машиностроене, хранително-вкусовата промишленост, вина и алкохолни напитки, парфюмерия и козметика, розово масло и продукти от розово масло, туризъм и туристически услуги, инвестиции и др. с интереси във Виетнам, която делегация ще участва в бизнес форумите в гр. Ханой и гр. Хошимин, СР Виетнам.

Желаещите да се включат в делегацията, следва да заявят интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 06.10.2016 г. на е-mail адрес: s.zapryanova@sme.government.bg. Допълнителна информация може да получите от Светла Запрянова, дирекция „Интернационализация на МСП“ на телефон 02/940 7975.

Пътуването ще се осъществи с правителствен самолет на Авиоотряд 28, като организацията по него, включително съдействие при издаване на виза, настаняване, вътрешни трансфери и участие в бизнес форумите с двустранни срещи се осъществява от ИАНМСП, със съдействието на Ръководителите на СТИВ Ханой и СТИВ Хошимин и партньорските на ИАНМСП организации на място.

Всички разходи, свързани с издаването на визи, самолетни билети, хотелско настаняване, застраховка, вътрешен трансфер и дневни, са за сметка на участниците. На регистрираните участници допълнително ще бъдат изпратени информация с финансовите параметри и подробна програма на посещението.

 

Приложение: Регистрационна форма

 

 

 
Страницата е редактирана последно на: 10.11.2016
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube