Българо-руски бизнес форум, 27 септември 2016, град Банско

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия организира българо – руски бизнес форум с провеждане на двустранни срещи.  

Форумът ще се проведе от 11,00 часа в залата на Посетителския информационен център (старото кино) в град Банско на 27 септември 2016 г. /вторник/ .

Събитието се организира с любезното съдействие на община Банско и съвместно с Руската агенция за подпомагане на малкия и среден бизнес.

Предстоящата инициатива има за цел да събере на едно място бизнеса от двете страни като се създадат благоприятни условия за взаимодействие между деловите среди и се осигурят възможности за създаване на преки контакти между българските и руските предприятия от следните сектори: машиностроене, строителство, химическа промишленост, дърводобив и дървопреработка, селско стопанство и земеделие, фармация, козметика, хранително вкусова промишленост и туризъм.

Фирмите, които имат желание да вземат участие, следва да изпратят попълнена регистрационна форма най-късно до 20 септември 2016 г. на e-mail: a.ivanova@sme.government.bg.

Участието на форума е безплатно.

Приложение: Регистрационна форма, Предварителна програма, Списък на руските фирми
Страницата е редактирана последно на: 13.09.2016
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube