Посещение на руска бизнес делегация с провеждане на lll-ти българо-руски бизнес форум в Пловдив, 29 септември 2016 г.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Руската агенция за подкрепа на малкия и средния бизнес (РАПМСБ) имат удоволствието да Ви поканят на lll-ти българо-руски бизнес форум в град Пловдив с провеждане на двустранни срещи на 29 септември 2016 г. от 09,00 часа в зала „Пловдив“ на Гранд хотел Пловдив.

Във форума ще вземат участие руски компании със сериозен интерес от различни видове взаимноизгодно сътрудничество с български фирми. Трибуната на форума дава възможност на едно място да се събере бизнесът от двете страни като се създадат благоприятни условия за взаимодействие между деловите среди и се осигурят възможности за установяване на преки контакти между българските и руските предприятия от следните сектори: машиностроене, сторителство, химическа промишленост, дърводобив и дървопреработка, селско стопанство и земеделие, фармация, козметика, хранително вкусова промишленост и туризъм.

Желаещите да вземат участие в бизнес форума следва да заявят предварителен интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 27 септември 2016 г. (вторник) на e-mail: n.georgieva@sme.government.bg

Участието във форумите е безплатно.

Приложение: Регистрационна форма, Предварителна програма, Списък на руските фирми
Страницата е редактирана последно на: 17.09.2016
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube