Организиране на бизнес форум България – Обединени арабски емирства (ОАЕ), 12 октомври 2016 г., София Хотел Балкан, гр. София


По повод официалното посещение на Н. Пр. Султан Бин Саед ан Мансури, Министър на икономиката на ОАЕ в Република България, в периода 11 – 13 октомври 2016 г., Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно с Министерство на икономиката организира бизнес форум „България – Обединени арабски емирства“, който ще се проведе на 12 октомври 2016 г. (сряда) в гр. София, София Хотел Балкан.

Целта на събитието е предоставяне на възможност за създаване на преки бизнес контакти между страните, развитие на производствено коопериране, внедряване на добри производствени и търговски практики, създаване на бизнес партньорства, трансфер на знания и технологии и др. Като краен резултат очакванията са свързани с активизиране на стокообмена между България и ОАЕ и стимулиране на двустранните инвестиции.

Бизнес делегацията, придружаваща Министъра на икономиката на ОАЕ,  включва представители от следните сфери на икономиката: селско стопанство (интерес към придобиване на земя, инвестиции в селското стопанство); ИТ и електронни услуги; електроника; туризъм и СПА; фармация; застрахователно дело; отбранителна индустрия; авио превозвачи и др.

ИАНМСП отправя покана за участие във форума към заинтересовани български фирми и организации. Желателно е българските участници да имат конкретни проекти, за изпълнението на които търсят чуждестранни бизнес партньори.

При интерес за участие във форума, следва да изпратите попълнена регистрационна форма, в срок до 05.10.2016 г. на e-mail: n.georgieva@sme.government.bg или е.ivanova@sme.government.bg.

Допълнителна информация можете да получите от г-жа Николина Георгиева на телефон: 02/940 79 77 или г-жа Евелина Иванова – 02/940 79 78.

Участието във форума е безплатно.

Приложения:

Страницата е редактирана последно на: 30.09.2016
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube