Въпрос № 1-74 Имам конкретен въпрос по отношение на чл.19, ал.5 и ал.6 от ПУСНИФ. Задължително ли се подава заявление, съдържащо изброените в ал.6 реквизити, за да се приеме, че помощта има стимулиращ ефект или е достатъчно, че бенефициентът ще подаде проект в настоящата конкурсна сесия, който проект представлява един вид заявление преди работа по проекта, съответно преди дейността да е започнала?”– с вх. 94-00-296/04.10.2016 г.

Имам конкретен въпрос по отношение на чл.19, ал.5 и ал.6 от ПУСНИФ. Задължително ли се подава заявление, съдържащо изброените в ал.6 реквизити, за да се приеме, че помощта има стимулиращ ефект или е достатъчно, че бенефициентът ще подаде проект в настоящата конкурсна сесия, който проект представлява един вид заявление преди работа по проекта, съответно преди дейността да е започнала?

 ОТГОВОР

 Посоченото заявление в чл.19 ал.6 от ПУСНИФ 2016 е образец №1ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСНА СЕСИЯ  ПО СХЕМАПОДПОМАГАНЕ  НА НАУЧНОИЗСЛЕДОВАТЕЛСКАТА  И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА И ОРГАНИЗАЦИИТЕ ЗА НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И РАЗПОСТРАНЕНИЯ НА ЗНАНИЯ“  ПО  НАЦИОНАЛНИЯ ИНОВАЦИОНЕН ФОНД“ и е задължителна  част от конкурсната документация при кандидатстване по Национален иновационен фонд.
Страницата е редактирана последно на: 14.10.2016
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube