Седем български компании представят книги във Франкфурт

Седем български компании участват на най-големия в света панаир за книги Frankfurt Book Fair 2016. България се представя от   “Алианс Принт” ЕООД, “Златно пате” ООД, “Издателска къща Анубис” ООД, “Издателска къща Хермес” ООД, “Изток- Запад ТМ” ЕООД, “Просвета – София” АД и “Фото Медия” ЕООД. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) организира българския щанд, на който присъстват книгоиздатели, печатници за вестници, списания, търговци на електронни книжни издания, фирми за опаковане, изкуство, технологии и др.

От днес до 23 октомври 2016 г. предприемачите ще имат възможност да се срещнат с едни от най-големите компании  в бранша, да осъществят контакти и да изградят връзки, които да им помогнат за бъдещо развитие. Целта на Frankfurt Book Fair е да събере на едно място хора, които имат еднакви интереси и сходни бизнеси, и да осигури възможност за обмен на знания, технологии, контакти за финансиране и разрастване в сектора.

ИАНМСП поема частично разходите по наем на изложбено пространство, изграждане на щанд, наемане на техника и оборудване и регистрация на изложителите и медийни такси. Събитието се провежда по проект „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“.

sn-1 sn-2
Страницата е редактирана последно на: 19.10.2016
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube