Организиране на бизнес форуми с международни срещи на 2 ноември 2016 г. в гр. Пловдив и 8 ноември 2016 г. в гр. София


На 2-ри ноември 2016 г. от 19 часа в Гранд Хотел Пловдив, гр. Пловдив и на 8-ми ноември 2016 г. от 19 часа в София Хотел Балкан, гр. София ще се проведат два бизнес форума с международни срещи.

В рамките на бизнес форумите ще бъдат връчени наградите за най-бързо растящите фирми от сектора на малките и средните предприятия за 2015-та година. Класацията обхваща над 1500 компании и се провежда за девети пореден път. В класацията попадат фирми, които отбелязват най-висок ръст в приходите за изминалата година, като компаниите са разделени в 15 сектора и 28 региона. Наградите за най-динамичните малки и средни компании в България са едни от най-значимите и очаквани платформи, които представят успехите и предизвикателствата на малките и средните предприятия в България.

По време на събитията се предвижда да бъдат проведени двустранни срещи между български и чуждестранни малки и средни предприятия с цел насърчаване износа на българските фирми на международните пазари. Очаква се участие във форумите да потвърдят компании от Германия, Австрия, Италия, Великобритания, Русия и др. страни от секторите: информационни технологии и електронни услуги; електроника; фармация; производство на автомобилни авточасти, отбранителна индустрия и др.

Целта на провеждането на двата бизнес форума е да се насърчи динамичното развитие на сектора на малките и средни предприятия, както и да се предостави възможност за създаване на преки бизнес контакти между предприятията от посочените страни, да се създадат условия за развитие на производствено коопериране, за внедряване на добри производствени и търговски практики, за създаване на бизнес партньорства, трансфер на знания и технологии и др. В допълнение на българските предприятия ще бъде предоставена възможност за провеждане на срещи с компании, реализиращи висока добавена стойност.

С удоволствие отправям покана към Вас или Ваш представител за участие във форумите, както следва:

на 2 ноември 2016 г. от 19 часа в Гранд Хотел Пловдив, гр. Пловдив

на 8 ноември 2016 г. от 19 часа в София Хотел Балкан, гр. София.

Участието във форумите е безплатно.

При интерес за участие, предприятията следва да изпратят попълнена регистрационна форма, в срок до 31.10.2016 г., като отбележат дали искат да участват в Пловдив или в София, на e-mail: n.georgieva@sme.government.bg или е.ivanova@sme.government.bg.

Допълнителна информация можете да получите от г-жа Николина Георгиева на телефон: 02/940 79 77 или г-жа Евелина Иванова – 02/940 79 78.

Приложения:

Страницата е редактирана последно на: 17.11.2016
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube