Покана за изложение за ресторантьори NRA Show 2017 в Чикаго

Търговската служба към Посолството на САЩ Ви кани да се включите в официалната делегация, която ще посети Търговското изложение на Националната ресторантьорска асоциация (NRA Show2017 https://show.restaurant.org/Home). Изложението ще се състои в McCormick Place в Чикаго, САЩ, от 20 до 27 май 2017 г. Това шоу е най-голямото годишно международно събитие в хранително-вкусовата и в хотелско-рестораньорската индустрии.

На NRA 2017 Show американските изложители ще представят стотици продуктови категории в рестораньорско и хотелиерско оборудване. Повече от 2000 компании-изложители се очаква да демонстрират последните продукти и технологии в бранша. Предвидени са безплатни семинари, които ще адресират решения в областта на обучението и квалификацията на хората, заети в хотело-ресторантьорския бизнес. По желание на българските участници може да се организират срещи на място с представители на хранително-вкусовата промишленост, кетъринговия бизнес, както и с изложители от хотелския и ресторантьорския бизнес.

За участниците в българската делегация пътуването ще е през периода 20-27 май, ще включва посещения на Ню Йорк  и Чикаго в САЩ. Делегацията ще бъде ескортирана от представител на Търговската служба в Посолството на САЩ в София, който ще съдейства при организирането и провеждането на срещите по време на изложението.

За по-подробна информация и въпроси, моля потърсете ни нa:

За информация относно изложението и официалната програма, моля потърсете
Емилия Танева на тел 02/939 5770, 0888 386-193 (Американско посолство)
Страницата е редактирана последно на: 09.01.2017

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: