Годишни награди за отговорен бизнес 2016 на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ)

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия като партньор на Българския форум на бизнес лидерите и участник в журито за определяне на Годишните награди за отговорен бизнес 2016 разпространява по-долу поканата на БФБЛ.

Уважаеми членове и приятели на БФБЛ,

 

Остава САМО ЕДНА СЕДМИЦА, в която да изпратите своите номинации за Годишните награди за отговорен бизнес 2016 на Българския форум на бизнес лидерите – най-утвърденият и авторитетен конкурс за корпоративна социална отговорност у нас.

Кандидатствайте онлайн на уебсайта ни ТУК още сега. Крайният срок изтича в 23:59 ч. на 13 февруари 2017 г. (понеделник).

Напомняме ви, че конкурсът е отворен за всички компании у нас – от най-малките до най-големите независимо от сфера на дейност и дали са членове на Форума или не, и техните успешни, иновативни, вдъхновяващи проекти за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие, осъществени през 2016 г.

Престижните Награди за отговорен бизнес, които БФБЛ провежда за 14-а година, ще отличат усилията и постиженията на частния сектор в следните шест категории: Инвеститор в обществото; Инвеститор в знанието; Инвеститор в околната среда; Инвеститор в човешкия капитал; Маркетинг, свързан с кауза; Най-добра социална политика на малко и средно предприятие. Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите.

Не пропускайте възможността да представите пред журито, бизнес общността и цялата общественост своите най-добри практики и програми за социална отговорност и така да мотивирате и много други компании да следват добрите примери.

Победителите ще бъдат обявени на гала церемония в София на 14 март 2017 г. Всички номинирани проекти ще бъдат ще бъдат представени накратко по време на церемонията по награждаването и ще бъдат включени в специалната КСО платформа на интернет страницата на БФБЛ.

Моля, вижте допълнителна информация, регламент на конкурса и как да кандидатствате.

Не се колебайте да се свържете с нас с въпроси за Наградите или попълването на формуляра на office@bblf.bg и 02986 5202.

Очакваме номинациите ви!

Екипът на БФБЛ


Медийни партньори: NOVA, bTV, Economy.bg, БНТ, БНР, Bloomberg TV България, Нетинфо, „Мениджър”, „твоят Бизнес”, BG Maps, БАПРА, NGO.BG, dir.bg.
Страницата е редактирана последно на: 07.02.2017

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: