Покана за участие в бизнес форум и контактна борса в рамките на WEBIT.FESTIVAL EUROPE 2017, 25-26 април 2017 г., гр. София, София Тех Парк


Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в единствените по рода си бизнес форум и контактна борса, които Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира в рамките на  WEBIT.FESTIVAL EUROPE 2017, 25-26 април 2017 г.

WEBIT.FESTIVAL Europe се утвърди като едно от водещите европейски събития за технологии, инвестиции в компании, дигитален маркетинг и иновации за последните осем години.

Тази година WEBIT.FESTIVAL EUROPE 2017 ще е фокусиран върху Европа и по-специално върху пазарите от Централна и Източна Европа. Събитието ще включва редица специализирани паралелни конференции (технологични, маркетинг, конференции в областта на иновациите и софтуера), практически семинари, дискусионен панел на различни теми, както и технологично изложение за сектор ИКТ. Повече от 2500 лектори и  представители на бизнеса от над 80 държави ще посетят и ще участват в отделните секции и панели.

Проявата ще бъде проведена под патронажа на Президента на Република България г-н Румен Радев и с любезното домакинство на Кмета на гр. София г-жа Йорданка Фандъкова.

Като ексклузивен партньор на WEBIT.FESTIVAL EUROPE 2017, за поредна година ИАНМСП се включва с няколко паралелни събития. ИКТ секторът в България е стратегически важен и е с най-висока добавена стойност. През 2016 г. в аутсорсинг индустрията работят над 40 000 българи, а годишният оборот е от над 1 млрд. евро, като очакванията са до 2020 г. оборотът и заетите в сектора места да се удвоят. ИКТ секторът има потенциал да промени трайно облика на икономиката на страната ни, като иновациите, икономическото развитие, малките и средни предприятия и научноизследователската дейност са сред приоритетите на ЕС.

В изпълнение на проект № BG16RFOP002-2.003-0002 „Организиране на търговски мисии и форуми за български производители и чуждестранни купувачи“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, ИАНМСП е домакин на Бизнес форум на 25 април 2017 г. и двудневна контактна борса на 25 и 26 април 2017 г. По време на двете прояви, български и чуждестранни фирми, организации от фирми, бизнес обединения, браншови организации, работодателски организации, и др. от дигиталния и технологичния сектор, както и български институции ще имат възможност да установят преки контакти и ще имат възможността да обсъдят възможности за делово сътрудничество. Форумът ще бъде открит от доц. Теодор Седларски, министър на икономиката на Република България. Гости на събитието ще бъдат световноизвестни лектори в областта на дигиталната революция и дигитализацията на обществото и икономиката, както и чуждестранни бизнес делегации.

Желаещите за участие в бизнес форума на 25.04.2017 г. и в двудневната контактна борса на 25 и 26.04.2017 г. следва да заявят интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 13.04.2017 г. на е-mail адрес: e.ivanova@sme.government.bg или m.gerganska@sme.government.bg. Допълнителна информация може да получите от Евелина Иванова или Милла Герганска, дирекция „Интернационализация на МСП“, както и на телефон 02/940 7978/70. За участие в проявите, на регистрираните ще бъдат предоставени безплатни кодове за достъп и програма на събитията. Двете прояви ще се проведат в Палатата на България, на територията на София Тех Парк.

За нас ще бъде чест да Ви посрещнем в българската палата и да Ви направим част от магията на WEBIT.FESTIVAL EUROPE 2017.

 

Приложение:  Регистрационна форма

Страницата е редактирана последно на: 04.04.2017
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube