Покана за участие в бизнес делегация с посещение на международен панаир FIHAV 2017, гр. Хавана, Република Куба

В периода 29 октомври – 3 ноември 2017 г., Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира бизнес делегация, придружаваща г-н Александър Манолев, заместник-министър на икономиката и г-н Владимир Туджаров, главен секретар на МИ по време на тяхно посещение в гр. Хавана, Република Куба. В рамките на визитата, заместник-министър Манолев ще посети 35-тото издание на международния панаир FIHAV 2017, който тази година ще е от 30 октомври до 3 ноември и ще проведе работни срещи със свои кубински колеги.

Международният панаир FIHAV се организира ежегодно от 1983 г. и е едно от най-важните търговски събития, които се провеждат в Латинска Америка и Карибския басейн, където всяка година се срещат предприемачи и фирми от над 60 държави. В 33-тото издание на изложението през 2015 г., за първи път участваха български компании, организирани от ИАНМСП. Тогавашният министър на икономика посети FIHAV 2015 и проведе редица официални и работни срещи с кубински високопоставени лица.

На панаира, който е многосекторен се излагат суровини, хранителни продукти, текстил, потребителски стоки, машини и оборудване, технологии и услуги. По време на миналогодишното 34-то издание участие са взели около три хиляди и петстотин компании, разположени на площ от 29 000 кв. м.

Желаещите да участват в бизнес делегацията, следва да заявят предварителен интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 15.09.2017 г. на e-mail s.zapryanova@sme.government.bg.

Допълнителна информация може да бъде получена от Светла Запрянова на тел: 02/940 79 75.

Приложение: Регистрационна форма
Страницата е редактирана последно на: 08.02.2018
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube