Германската компания NTT Cable предлага партньорство на български фирми за широколентов интернет

Германската компания NTT Cable предлага възможност за участие на български фирми в проекти за изграждането на кабелна инфраструктура за широколентов интернет. Проектите са в изпълнение на програмата на Правителството на Федерална Република Германия (ФРГ) за развитие на широколентова кабелна инфраструктура, особено в малките населени места. Това се съобщават от посолството на България в Германия до Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Родните дружества трябва да имат опит и необходимата квалификация в изграждането на кабелни канали, полагането на оптични кабели, включително пасивна инфраструктура, както и в окабеляването на сгради.

Те е нужно да отговарят и на следните опционални изисквания, а именно: опериране на MPSL мрежа (24х7) и доставка и внедряване на разнообразни мрежови компоненти и клиентски устройства.

Българските компании могат да имат и допълнителна квалификация в изграждането на FTTH (Fibre To The Home) за частни жилища, изграждане на IP инфраструктура към интернет и опериране на обществена IP мрежа.

Телекомуникационната компания NTT Cable развива дейност на територията на цяла Европа, а услугите й се ползват от обществените органи в Германия, международни организации, водещи компании, немските митнически власти, НАТО и други.  Дружеството предлага класическа телефония, VOIP, мобилни услуги, безжични комуникации, изграждане на корпоративни WAN-мрежи.

При проявен интерес българските компании могат да изпратят своите предложения за сътрудничество с NTT Cable на немски или английски език, заедно с фирмен профил на организацията и  посочени изпълнени проекти до г-н Михаел Грос, управляващ собственик на дружеството, с копие до Стефан Йонков, търговско-икономически съветник в Брелин. С тях може да се свържете на e-mail адреси: m.gros@nttcable.com и на wirtschaft@botschaft-bulgarien.de.
Страницата е редактирана последно на: 22.11.2021
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube