Посещение на руска бизнес делегация от Република Удмуртия, Руска Федерация


В периода 25-29 септември 2017 г. на посещение в България пристига седем членна бизнес делегация от Република Удмуртия, Руска Федерация. В бизнес делегацията ще вземат участие компании от следните сфери на икономиката: химическа промишленост, дървопреработваща и мебелна промишленост, електроника и електротехника, строителство, производство на изделия за спортни съоръжения и др. Бизнес делегацията ще бъде водена от г-н Михаил Хомич, постоянен комисар в Москва за Република Удмуртия към Президента на Руската Федерация.

Във връзка с деловото посещение на руската бизнес делегация в България, Изпълнителната агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира събития с цел насърчаване на двустранните търговско-икономически отношения между двете страни на 26 септември в гр. София и 28 септември в гр. Пловдив. Събитията целят предоставяне на възможност за създаване на преки бизнес контакти между заинтересовани компании, развитие на производствено коопериране, създаване на бизнес партньорства и други ползотворни дейности от взаимен интерес между двете страни.

Събитието в гр. София ще се проведе на 26 септември от 15.00 ч. в Голяма зала на Министерство на икономиката на адрес: гр. София, пл. „Княз Александър I Батенберг“ №12. То включва провеждането на двустранни срещи по график между заинтересованите компании и организации от двете страни.

Участието в двустранните срещи е безплатно, като е необходима предварителна регистрация с оглед изготвянето на график за провеждане на срещите.

При интерес от Ваша страна, следва да изпратите попълнена приложената регистрационна форма в срок до 20.09.2017 г. на e-mail: m.gerganska@sme.government.bg  или s.zapryanova@sme.government.bg. До събитието няма да бъдат допускани за участие нерегистрирани лица.

Допълнителна информация можете да получите от г-жа Светла Запрянова на телефон 02/940 79 75 и г-жа Милла Герганска на 02/940 79 79.

За предвидения бизнес форум в гр. Пловдив на 28.09.2017 г., детайлна информация ще бъде предоставена на малко по-късен етап.

 

Приложения:

Страницата е редактирана последно на: 12.09.2017
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube