Седем компании от Удмуртия търсят партньори в България

Бизнес делегация от Република Удмуртия, Руската Федерация е на посещение в страната ни. Ръководителят на делегацията Михаил Хомич, постоянен комисар в Москва за Удмуртия към Президента на Русия се срещна със заместник-изпълнителния директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Румяна Цаканска.

По време на срещата тя заяви, че подобни форуми имат съществено значение за насърчаване на двустранното търговското и инвестиционно сътрудничество. „Изпълнителната агенция дава възможност, както за установяването на преки делови контакти между руски и български фирми, така и за израждането на успешни партньорства между тях“, посочи Румяна Цаканска. „Ние работим постоянно за повишаване и подобряване на информираността на родните компании в търсеното им на нови пазарни позиции и разнообразяване на инвестициите в тях“, допълни тя.

В бизнес делегацията участват 7 компании от Удмуртия, които развиват дейност в областта на химическа промишленост, дървопреработваща и мебелна промишленост, електроника и електротехника, строителство, производство на изделия за спортни съоръжения и др. В  днешния форум се включиха и повече от 30 български компании.
Страницата е редактирана последно на: 22.11.2021
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube