Проведен Българо-руски бизнес форум, 28 септември 2017 г., гр. Пловдив, Парк-хотел „Санкт-Петербург“


В рамките на посещение на бизнес делегацията от Република Удмуртия, Руска Федерация, водена от г-н Михаил Хомич, постоянен комисар в Москва за Република Удмуртия към Президента на Руската Федерация на 28.09.2017 г. в Парк-хотел „Санкт-Петербург“, гр. Пловдив се проведе Българо-руски бизнес форум с двустранни срещи.

Събитието предостави възможност за създаване на преки бизнес контакти между заинтересовани компании, развитие на производствено коопериране, създаване на бизнес партньорства и други ползотворни дейности от взаимен интерес между двете страни. В двустранните бизнес срещи взеха участие над 30 български участници от следните сфери на икономиката: химическа промишленост, дървопреработваща и мебелна промишленост, електроника и електротехника, строителство, производство на изделия за спортни съоръжения и др.

В рамките на бизнес форумът беше подписан меморандум за сътрудничество между Център за подкрепа на експорта и външнотърговските връзки на Република Удмуртия и Клъстер Тракия Икономическа зона в подкрепа на двустранните бизнес отношения между представители от двете страни.

  

 

Страницата е редактирана последно на: 04.10.2017
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube