Българо-унгарски бизнес форум, 3 ноември 2017, град София


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира българо-унгарски бизнес форум на 3 ноември 2017 г. /петък/ от 12.30 часа. Събитието се организира съвместно с Националната търговска къща на Унгария.

Форумът ще се проведе в зала София, Гранд хотел София, град София и ще бъде открит от г-н Емил Караниколов, министър на икономиката на Р България и от г-н Петер Сиярто, министър на външните работи и търговията на Унгария.

Бизнес форумът ще има за цел насърчаване на директните контакти между българските и унгарските делови среди при създаване на благоприятни условия за развитие на двустранните търговско-икономически отношения.

В рамките на форума се предвижда да бъдат проведени двустранни бизнес срещи между компании от Унгария и заинтересовани български предприятия от следните сектори: машиностроене и електротехника, научно-изследователска и развойна дейност, технологии по опазване на околната среда, транспортна инфраструктура и логистика, земеделие и хранителни продукти, биохрани, здравеопазване.

Фирмите, които имат желание за участие, следва да изпратят попълнена регистрационна форма най-късно до 27 октомври 2017 г. на e-mail: е.ivanova@sme.government.bg и m.gerganska@sme.government.bg

Участието във форума е безплатно.

Страницата е редактирана последно на: 13.10.2017
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube