Българо-румънски бизнес форум, 09.11.2017, гр.София

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ организира Българо-румънски бизнес форум с В2В срещи. Събитието ще се проведе на 9 ноември 2017 г. (четвъртък) от 16:00 ч. в гр. София, Интер Експо Център, зала “Витоша“.

Бизнес форумът има за цел да насърчи двустранните търговско-икономически отношения  и да  предостави благоприятни възможности за създаване на преки бизнес контакти между заинтересовани компании, развитие на производствено коопериране, създаване на бизнес партньорства и др.

Във форума ще вземат участие румънски компании от секторите хранително-вкусова промишленост и напитки със сериозен интерес от различни форми на партньорство с български фирми. В рамките на събитието се предвижда провеждане на двустранни бизнес срещи на регистриралите се компании. Работен език – английски/румънски.

Фирмите, които имат интерес за участие, следва да изпратят до 03 ноември 2017 г. на e-mail: r.nenkova@sme.government.bg; a.bachvarova@sme.government.bg. попълнена регистрационна форма .

На регистриралите се български компании допълнително ще бъде изпратена програма и списък на румънските фирми.

За повече информация:

г-жа Румяна Ненкова, тел.: 02/ 940 79 39

г-жа Ангелина Бъчварова тел.:02/ 940 7937

Участието във форума е безплатно.
Страницата е редактирана последно на: 20.10.2017
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube