Агенцията за малки и средни предприятия организира българо-ирански форум  


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) организира българо-ирански бизнес форум с двустранни срещи, който ще се проведе на 13 ноември 2017 г. (понеделник) в гр. София, „София Хотел Балкан“ (бивш хотел „Шератон“). Събитието ще започне в 9:30 часа.

Бизнес форумът е под патронажа на министъра на икономиката Емил Караниколов. Мероприятието се организира съвместно от ИАНМСП и Организацията за малки предприятия и индустриални паркове на Иран, с която Агенцията има подписан Меморандум за разбирателство.

Иранската бизнес делегация включва представители на фирми, производители на млечни продукти. Целта на тяхната визита в България е да бъдат установени трайни отношения, основани на взаимноизгодно сътрудничество. Интересите на иранските бизнесмени са насочени към закупуване на ново производствено оборудване за мандри, машини и технологии за производство и преработка, опаковка и пр., специализиран софтуер, специализирано лабораторно оборудване, аналитична апаратура, измервателни уреди и консумативи за анализ и контрол на качеството, нови технологии и ноу хау.

Крайният срок за записване е 9 ноември 2017 г.

Участието на българските фирми в Българо-иранския бизнес форум е безплатно и се организира в изпълнение на проект № BG16RFOP002-2.003-0002 „Организиране на търговски мисии и форуми за български производители и чуждестранни купувачи“, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е осигурено от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020.

Допълнителна информация може да намерите на интернет страницата на Агенцията на адрес: https://www.sme.government.bg/?p=38735

Страницата е редактирана последно на: 06.11.2017
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube