България се представя с 10 фирми на изложение за козметика в Хонгконг


България се представя с 10 фирми в Международната специализирана изложба за парфюмерия и козметика COSMOPROF ASIA 2017, което се провежда в Хонгконг, Народна Република Китай. На националния щанд на страната ни, който е разположен на площ от 150 кв. м., своите козметични продукти се представят компаниите: „Алта Ойлс“ ЕООД, „Ренора Козметикс“ ООД, „Лидера Трейдинг ЛТД“ ЕООД, “Билка Лайфстайл” ООД, „Бъдеще“ ЕООД, „Интермед 1“ ЕООД, „Икаров“ ЕООД, „Лавена“ АД, „Средногорска роза“ ЕООД и ЕТ „Роз Валей Тур-Антония Драганова“.

Cosmoprof Asia (www.cosmoprof-asia.com/en) е утвърдено като водещо международно изложение в региона за този пазарен сегмент. Страна партньор през 2017 година е Корея. В последното издание са участвали над 2 700 изложители от над 49 държави, като са регистрирани над 76 000 посетители от цял свят. Тазгодишното издание на форума се състои в периода от 15 до 17 ноември 2017 г.

Международната проява е включена в Индикативната програма на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) по предложение на Българска Национална Асоциация Етерични масла, Парфюмерия и Козметика (БНАЕМПК). Международна специализирана изложба за парфюмерия и козметика COSMOPROF ASIA 2017

Агенцията финансира частично участието на българските компании, като поема между 75% и 85% от разходите за наем на изложбена площ и цялостно изграждане на конструкцията на щанда. Българското участие е подкрепено по проект № BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Страницата е редактирана последно на: 15.11.2017
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube