Бизнес делегация за участие в Бизнес форум между Китай и страните от Централна и Източна Европа в рамките на Шестата среща на правителствените ръководители във формат 16+1, 27 ноември 2017 г., гр. Будапеща, Република Унгария

На 27 ноември 2017 г. в гр. Будапеща, Република Унгария, ще се проведе Шеста среща на правителствените ръководители на Китай и страните от Централна и Източна Европа (инициативата 16+1).

В рамките на срещата на правителствените ръководители ще се проведе „Бизнес форум – икономика, финанси и търговия“, който ще комбинира панелни дискусии и b2b срещи. Дискусиите ще бъдат разделени в 4 основни панела: финанси; електронна търговия и логистика; селско стопанство и опазване на околната среда; малки и средни предприятия. B2B срещите ще представляват интерес за фирми от следните сектори: високи технологии и интернет; изкуствен интелект; производство на оборудване и логистика; медицина и здраве; защита на околната среда; модерно селско стопанство. Бизнес форумът ще бъде открит от премиера на Унгария г-н Виктор Орбан, премиера на Китай г-н Ли Къцян, министъра на външните работи и търговията на Унгария г-н Петер Сиярто и министъра на търговията на Китай г-н Джун Шан.

Очаква се участие във форума да вземат над 200 китайски компании на ниво директор.

Във връзка с гореизложеното имам удоволствието да поканя Вас или Ваш представител да се включите в бизнес делегация за участие в бизнес форума между Китай и страните от ЦИЕ на 27 ноември 2017 г. в гр. Будапеща.

При интерес Ви молим да се регистрирате на следния линк: http://mailer.tradehouse.hu/form.php?f=7b4aeke698.
Молим Ви също така да ни потвърдите желание за участие на e-mail: s.zapryanova@sme.government.bg с оглед осигуряване на хотел. Всички разходи, свързани с участието в бизнес делегацията са за сметка на участниците.

На потвърдилите участие ще изпратим допълнителна информация относно полети и хотелско настаняване.

Допълнителна информация относно бизнес форума и програмата можете да откриете на следния интернет адрес: http://budapest.16plus1summit.com/forum2017/forum2017.html.

За допълнителна информация и въпроси може да се обръщате на тел.: 02 940 7986,  г-жа Кристин Житарска.
Страницата е редактирана последно на: 15.11.2017
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube