Международна конференция с бизнес нетуоркинг „Дизайнът среща интериора“, 25.04.2018 г., Интер Експо Център


В периода 24 – 28 април 2018 г. Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) в партньорство с Интер Експо Център организира ежегодно международни специализирани изложения за бранша – „Техномебел“ и „Светът на мебелите“.  Изложенията са единствените национално представени събития за бранша, провеждащи се на територията на Република България, които създават възможност за привличане на чужди инвеститори и клиенти и изграждане на секторен имидж. В рамките на изложенията се представят модерни технологии и техники за обработка на дървесина и производство на мебели, новости при материалите за мебелно производство, както и всичко необходимо за оборудване на дървообработващи и мебелни фабрики.

Успоредно с изложенията, ИАНМСП организира на 25.04.2018 г. от 16 ч. в зала „Панорама“ на Интер Експо Център международна конференция „Дизайнът среща интериора“ с бизнес нетуоркинг между български и чуждестранни производители, интериорни дизайнери и архитекти. В конференцията ще вземат участие и международни лектори – известни световни дизайнери.

По време на конференцията ще бъде проведена официална церемония по връчване на наградите на сп. Идеален дом – „Къща на годината“, с участието на кмета на гр. София, г-жа Йорданка Фандъкова и главния архитект на София – г-н Здравко Здравков.

При проявен интерес за участие в конференцията, очакваме попълнена приложената регистрационна форма в срок до 23.04.2018 г. на e-mail: n.georgieva@sme.government.bg или k.zhitarska@sme.government.bg. Допълнителна информация бихте могли да получите от Николина Георгиева, тел. 02/940 79 77 или Кристин Житарска, тел. 02/940 79 86.

Участието в международната конференция е безплатно и се организира по проект BG16RFOP002-2.003-0002 „Организиране на търговски мисии и форуми за български производители и чуждестранни купувачи“, финансиран от ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020, по който ИАНМСП е бенефициент.

 

Приложения:

Страницата е редактирана последно на: 27.04.2018
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube