Бизнес форум в рамките Седмата среща на ръководителите на правителствата на страните от Централна и Източна Европа и Китай, 7 юли 2018 г., Национален дворец на културата, гр. София

На 7 юли 2018 г. в гр. София ще се проведе Седмата среща на ръководителите на правителствата на страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и Китай във формат 16+1, на която тази година Република България има честта да бъде домакин. Участие в срещата ще вземат министър-председателите на страните от ЦИЕ и китайският премиер   г-н Ли Къцян.

В рамките на събитието, Министерството на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организират съпътстващ бизнес форум, чиято цел е да разкрие възможности за обединяване и практическа реализация на усилията на политиците от седемнадесетте държави за сътрудничество в областта на търговията, инвестициите, иновациите и др. Форумът ще бъде открит от българския премиер г-н Бойко Борисов, китайския премиер г-н Ли Къцян и двамата министри – г-н Емил Караниколов, министър на икономиката на България и г-н Джон Шан, министър на търговията на Китай.

Участие във форума се очаква да вземат над 200 китайски компании и около 600 бизнесмени от ЦИЕ.

Предварителната програма на събитието включва провеждане на паралелни панелни дискусии, В2В срещи, както и сесия за представяне на проекти, в която всяка компания ще може да представи свои проекти, за които търси партньори или финансиране.

С настоящото имам удоволствието да Ви поканя за участие в бизнес форума между Китай и страните от ЦИЕ, който ще се проведе в гр. София, в Националния дворец на културата на 7 юли (събота) 2018 г.

При проявен интерес за участие в събитието, очакваме попълнена приложената регистрационна форма в срок до 22 юни 2018 г. на e-mail: sofia16plus1@sme.government.bg.

На регистрираните участници допълнително ще бъде изпратен линк за осигуряване на акредитация, както и информация с представителите на бизнеса от останалите страни от инициативата „16+1“.

 

Приложения:

 
Страницата е редактирана последно на: 25.07.2018
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube