ИАНМСП с участие на TMT EXPO 2018

 

ИАНМСП организира участие с колективен щанд в Международна специализирана изложба за текстил, машини и технологии TMT EXPO 2018. Изложението се провежда от 02 до 04.октомври в столичния Интер Експо Център, гр. София.

Със съдействието на Агенцията, четири български фирми представят продукцията си на общия щанд. Родните производители имат отлични условия за обмен на идеи, технологии, опит и развитие на бизнеса.

Отчитайки важното място, което текстилната индустрия заема в България, първото издание на B2B изложбата ТМТ EXPO 2018 обединява под един покрив текстила, машините и технологиите, а целта на участието е представяне на продукти и обмен на опит в областите: технологии и автоматизация за текстилната промишленост; подготовка и организация на производството; производство на естествени и синтетични влакна; създаване и дистрибуция на дизайн, графика, щампи; печатни технологии за текстил; технологии за кроене; свързващи и закрепващи материали; технически аксесоари за облекло; интериорен текстил; контрол на качеството; информационни технологии и специализиран софтуер.

 

ИАНМСП организира участието на следните родни компании:

  • Велбъжд АД – Производство на прежди за ръчно и машинно плетиво;
  • Коко Пласт ЕООД – Производство на пластмасови изделия за шевната промишленост;
  • Орбел 2001 АД – Производство на ципове;
  • Зита ООД – Производство на материали за шевната промишленост.

Участието се организира за първи път с финансиране по проект №BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“.
Страницата е редактирана последно на: 03.10.2018
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube