Рекорден брой български фирми на най-голямата издателска изложба в света.

 

ИАНМСП организира участието на 10 български фирми на специализираната международна изложба FRANKFURT BOOK FAIR, която ще се проведе от 10 до 14 октомври 2018 г. във Франкфурт, Германия. Изложението е най-голямото и значимо в областта на издателската и полиграфическа дейност в световен мащаб.

Проявата се организира ежегодно от MESSE FRANKFURT от 1949 г. В настоящото издание на събитието се очакват близо 300 000 посетители и над 4000 съпътстващи събития.  Броят на журналистите, които ще отразят събитието в международен мащаб е над 10 000.

 

ИАНМСП организира колективно участие в рамките на изложбата, като в настоящото издание ще бъдат представени 10 български предприятия: Алианс принт ЕООД, Дъбови листа България ЕООД, Издателство Ина ЕООД, Мотове ЕООД Издателство Мармот, Издателска къща Пан ООД, Фото медия ЕООД, Просвета-София АД, Пух-к ЕООД, Тат криейтив ООД, В138 ООД. Българският национален щанд е с площ от 60,00 кв.м. в зала 5.1, секция а46.

Българските производители, имат възможността да обменят опит и да представят родната продукция и издания едновременно с над 7000 фирми и издателства от над 100 държави. Сред участниците са автори, илюстратори, литературни агенти, издатели, дистрибутори, печатари, книжари и библиотекари. По време на събитието се представят най-добрите издателски и мултимедийни продукти, договарят се права и се обсъждат последните тенденции в бранша. Програмата включва множество срещи, дебати, лекции, изложби и представяния.

Българското участие е подкрепено и е в изпълнение на проект №BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана чрез Европейския фонд за регионално развитие.
Страницата е редактирана последно на: 08.10.2018
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube