Българо-азербайджански бизнес форум, 7 ноември 2018 г., София Хотел Балкан, гр. София

В периода 6 – 7 ноември 2018 г. ще се проведе Vто заседание на Българо-азербайджанската междуправителствена комисия за икономическа сътрудничество. Очаква се посещение на официална делегация от Република Азербайджан, придружена от бизнес делегация от компании с дейност в сферата на хранително-вкусовата промишленост, машиностроене, енергетика и други сектори от общ интерес. Целта на тяхната визита в България е да бъдат установени трайни отношения, основани на взаимноизгодно сътрудничество.

По повод посещението на азербайджанската бизнес делегация, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира Българо- азербайджански бизнес форум с провеждане на двустранни срещи, който ще се проведе от 09:30 ч. на 7 ноември 2018 г. (сряда) в гр. София, „София Хотел Балкан“, зала „Средец“ (бивш хотел „Шератон“).

Форумът ще бъде открит от съпредседателите на междуправителствената комисия   г-жа Теменужка Петкова, министър на енергетиката на Република България и г-н Инам Керимов, министър на селското стопанство на Република Азербайджан. Участие в официалната част ще вземат представители на българските институции, ангажирани с насърчаване на двустранното търговско-икономическо сътрудничество. Целта на бизнес визитата е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между Република България и Република Азербайджан, да бъдат разкрити нови възможности за търговско и производствено сътрудничество и делови партньорства, както и за насърчаване на двустранните инвестиции в двете държави.

При проявен интерес за участие в бизнес форума, очакваме попълнена приложената регистрационна форма в срок до 31.10.2018 г. на e-mail: e.ivanova@sme.government.bg или m.gerganska@sme.government.bg. Регистрацията в деня на събитието стартира в 09:00 ч.

Допълнителна информация бихте могли да получите от г-жа Евелина Иванова на телефон: 02/940 79 78 и г-жа Милла Герганска на телефон: 02/940 79 79.

Участието на българските фирми в Българо-азербайджанския бизнес форум е безплатно. На  регистрираните участници, допълнително ще бъде изпратена програма на събитието.

Приложения:
Страницата е редактирана последно на: 05.11.2018
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube