Българо-турски бизнес форум, 19 ноември 2018 г., хотел Рамада София Сити център, гр. София

В периода 19–20 ноември 2018 г. посещение в България ще осъществи бизнес делегация от Република Турция, в състава на която ще бъдат включени компании с дейност в сферата на машиностроенето, транспорта (и в областта на селското стопанство), логистиката, електрониката, електротехниката, автомобилостроенето, туризма, ИКТ, отбранителната индустрия, както и други сектори от общ интерес. Целта на визитата в България е да бъдат установени трайни отношения, основани на взаимноизгодно сътрудничество.

По повод посещението на турската бизнес делегация, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира Българо-турски бизнес форум с провеждане на двустранни срещи, който ще се проведе от 09:30 ч. на 19 ноември 2018 г. (понеделник) в гр. София, хотел Рамада София Сити център.

Форумът ще бъде открит от г-н Емил Караниколов, министър на икономиката на Република България и г-жа Рухсар Пекджан, министър на търговията на Република Турция. Участие в официалната част ще вземат представители на българските институции, ангажирани с насърчаване на двустранното търговско-икономическо сътрудничество. Целта на бизнес визитата е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между Република България и Република Турция, да бъдат разкрити нови възможности за търговско и производствено сътрудничество и делови партньорства, както и за насърчаване на двустранните инвестиции в двете държави.

При проявен интерес за участие, компаниите следва да изпратят попълнена регистрационна форма, в срок до 14.11.2018 г. на e-mail: e.ivanova@sme.government.bg или k.zhitarska@sme.government.bg.

Допълнителна информация можете да получите от г-жа Евелина Иванова на телефон: 02/940 79 78 и г-жа Кристин Житарска на телефон: 02/940 79 86.

Участието на българските фирми в Българо-турския бизнес форум е безплатно. На регистрираните участници допълнително ще бъде изпратена програма на събитието и списък на турските компании.

Приложение:
Страницата е редактирана последно на: 16.11.2018
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube