ИАНМСП проведе работна среща с Българска Национална Асоциация за етерични масла, парфюми и козметика

Ръководството на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия и Българска Национална Асоциация за етерични масла, парфюмерия и козметика, проведоха работна среща във връзка с проблемите в сектора и възможностите за подпомагането му. Изпълнителния директор на ИАНМСП д-р Бойко Таков обсъди с Директора на Асоциацията Гергана Андреева резултатите от взаимното сътрудничество, както и бъдещи стъпки за подобряване на развитието на бизнеса в сферата на етеричните масла и козметика.

„Цели 18 години ИАНМСП сътрудничи на Асоциацията ни, чрез участия на изложения, търговски мисии, маркетингови проучвания и форуми. Почти 30 е броят само  на изложенията в които Асоциацията е взела участие със съдействието на ИАНМСП.“ – това заяви г-жа Андреева, като в допълнение изрази удовлетворението от съвместната дейност, поради множеството подписани договори през годините и впечатляващият резултат, който е постигнат благодарение на участието на членовете на Асоциацията в инициативите на Агенцията.

Д-р Бойко Таков, изрази готовността ИАНМСП да продължи да насърчава и подкрепя българския бизнес във всички сфери, като заяви, че Изпълнителната Агенция ще продължи да подкрепя и насърчава родното производство и развитие на МСП, а в областта на козметиката ще запази добрите практики и ще ги надгради. Впечатляващ е факта, че 2/3 от износа на розово масло в световен мащаб е с произход България, а високият процент на активните фирми, които членуват в Асоциацията дава повод за радост и стимул в развитието на МСП.

Двамата ръководители обсъдиха бъдещото сътрудничество и възможности пред развитието на родният козметичен бизнес, както и възможностите за подобряване на бизнес средата и набелязаха основните стъпки в предстоящите съвместни събития.

 

 

 
Страницата е редактирана последно на: 14.11.2018
< 2019 >
Октомври
ПНВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: