Българо-египетски двустранни бизнес срещи, 1 февруари 2019 г., Голяма зала на Министерство на икономиката, ул. „Княз Александър І“ №12, гр. София

В периода 31 януари – 1 февруари 2019 г. г. ще се проведе Iта сесия на българо-египетска междуправителствена Смесена комисия за икономическо сътрудничество. Председател на българската част на Комисията е г-н Румен Порожанов, министър на земеделието, храните и горите, а от египетска – г-жа д-р Сахар Наcр, министър на инвестициите и международното сътрудничество.

На 1 февруари 2019 г. в Голяма зала на Министерство на икономиката, ул. „Княз Александър І“ №12, гр. София, ще се проведат двустранни бизнес срещи между представители на деловите среди на двете държави. Целта на събитието е създаване на контакти между бизнеса от двете страни, запознаване със спецификата и възможностите на пазара и търсене на нови форми за взаимноизгодно сътрудничество. Очакваният краен резултат е свързан с активизиране на стокообмена между България и Египет, както и стимулиране на съвместните инвестиции.

При интерес за участие, следва да изпратите попълнена регистрационна форма, в срок до 30.01.2019 г. на e-mail: n.georgieva@sme.government.bg или a.andreeva@sme.government.bg. Допълнителна информация можете да получите от Николина Георгиева, на телефон: 02/940 7977 и Ася Андреева, на телефон: 02/940 7989. На регистрираните участници допълнително ще бъдат изпратени детайли по програмата. Работен език на българо-египетските двустранни бизнес срещи е английски.

Приложения:
Страницата е редактирана последно на: 22.02.2019
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube