Бизнес форум между Китай и страните от Централна и Източна Европа в рамките на 8-та среща на правителствените ръководители на инициативата „16+1“, гр. Дубровник, Хърватия, 12 април 2019 г.

На 12 април 2019 г. в гр. Дубровник, Хърватия, ще се проведе бизнес форум между Китай и страните от Централна и Източна Европа в рамките на 8-та среща на правителствените ръководители на инициативата „16+1“, на която тази година Република Хърватия е домакин.

Официалната интернет страница на събитието – https://croatia-forum2019-ceec-china.hgk.hr/ – съдържа информация за регистрация за участие, предварителна програма, място на провеждане, предложения за хотели за настаняване и друга полезна информация.

Регистрирайки се през официалната интернет страница, участниците ще могат да създадат свой профил, в който да допълнят по-подробна информация за своите бизнес интереси и сфери на дейност, което, на по-късен етап, ще им даде възможност да търсят партньори за индивидуални бизнес срещи. Чрез интернет страницата или мобилно приложение участниците ще могат да уговарят срещи с китайски компании, както и с участниците от останалите държави от ЦИЕ. Системата генерира график и определя място на провеждане на срещата (определена маса в рамките на мястото на провеждане на бизнес форума).

Желаещите да участват български компании следва да се регистрират онлайн през горепосочената интернет страница в срок до 1 април 2019 г.

Допълнителна информация можете да получите на следния и-мейл адрес: forum2019@hgk.hr.
Страницата е редактирана последно на: 18.10.2019
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube