Българо-грузински бизнес форум с двустранни срещи, 5 април 2019 г., Гранд хотел София

В периода 4-5 април 2019 г. ще се проведе VIта сесия на Междуправителствена българо-грузинската комисия за търговско-икономическо и научно-техническо сътрудничество. Съпредседател от българска страна е г-н Росен Желязков, министър на транспорта и информационните технологии на Република България.

На 5 април 2019 г., се предвижда провеждането на бизнес форум с провеждане на  двустранни срещи между представители на деловите среди на България и Грузия, със следната секторна насоченост: земеделие и земеделски продукти, производство на стъкло и стъклени изделия, логистика и транспорт, информационни и комуникационни технологии, производство на облекло и обувки, мебели, автомобилостроене и части за самолети, аутсорсинг, недвижим имоти, туризъм, инфраструктура, енергетика и др.

Целта на събитието е създаване на контакти между бизнеса от двете страни, запознаване със спецификата и възможностите на пазара и търсене на нови форми за взаимноизгодно сътрудничество. Очакваният краен резултат е свързан с активизиране на стокообмена между България и Грузия, както и стимулиране на съвместните инвестиции

При интерес за участие, следва да изпратите попълнена регистрационна форма, в срок до 29.03.2019 г. на e-mail: a.andreeva@sme.government.bg или e.ivanova@sme.government.bg. Допълнителна информация можете да получите от Ася Андреева, на телефон: 02/940 7989 или Евелина Иванова на телефон: 02/940 7978.

Участието на българските фирми в Българо-грузинския бизнес форум е безплатно. На регистрираните участници допълнително ще бъде изпратена програма на събитието.

Работен език на българо-грузинските двустранни бизнес срещи е английски.

 Приложение: Регистрационна форма
Страницата е редактирана последно на: 18.10.2019
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube