Българо-ирански бизнес форум с провеждане на двустранни срещи, 18 април 2019 г., София хотел Балкан, гр. София

В периода 16-19 април 2019 г. ще се проведе XIX-та сесия на Смесената българо-иранска комисия за икономическо, промишлено, търговско и техническо сътрудничество. Съпредседател от българска страна е г-н Росен Желязков, министър на транспорта и информационните технологии на Република България, а от иранска г-н Мохамад Еслами, министър на пътищата и градоустройство.
На 18 април 2019 г. Изпълнителната агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия организира в София хотел Балкан двустранен бизнес форум с участието на представители на деловите среди на Република България и Ислямска република Иран, със следната секторна насоченост: тежко машиностроене; химическа, торова, фармацевтична и хранително-вкусова промишленост; минно дело; енергетика; транспорт; козметика; електротехника и електроника; информационни и комуникационни технологии; селскостопански продукти; строителство и др.
Целта на проявата е създаване на контакти между бизнеса от двете страни, запознаване със спецификата и възможностите на пазара и търсене на нови форми за взаимноизгодно сътрудничество. Очакваният краен резултат е свързан с активизиране на стокообмена между България и Иран, както и стимулиране на съвместните инвестиции
При интерес за участие, следва да изпратите попълнена приложената регистрационна форма, в срок до 12.04.2019 г. на e-mail: a.andreeva@sme.government.bg или e.ivanova@sme.government.bg. Допълнителна информация можете да получите от Ася Андреева, на телефон: 02/940 7989 или Евелина Иванова на телефон: 02/940 7978.
Участието на българските фирми в Българо-иранския бизнес форум е безплатно. На регистрираните участници допълнително ще бъде изпратена програма на събитието. Работен език на българо-иранските двустранни бизнес срещи е английски.
Приложение: Регистрационна форма
Списък на иранските компании
Програма
Страницата е редактирана последно на: 13.05.2019
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube