Национално участие в Международна изложба на стоки и услуги от Китай и страните от Централна и Източна Европа, в периода 08-12 юни 2019 г., гр. Нинбо, Китай, China-CEEC Expo & International Consumer Goods Fair 2019

На 08.06.2019 г. беше открита Международната изложба на стоки и услуги от Китай и страните от Централна и Източна Европа в гр. Нинбо, Китай.

Изложбата се организира и е под патронажа на Министерство на търговията на Китай, Общинското правителство на гр. Нинбо и Правителството на провинция Джъдзян, Китай. Изложбата на стоки и услуги от ЦИЕ се провежда традиционно всяка година и е в продължение на проведената на 26 ноември 2013 г. в гр. Букурещ, Румъния, среща на правителствените ръководители на страните от Централна и Източна Европа и Китай. Организацията на проявите е заложена в приетите по време на срещата Насоки за развитие на сътрудничество между Китай и ЦИЕ”. Целта на изложбата е запознаване на китайските деловите среди с продукцията от страните от Централна и Източна Европа, с възможностите за взаимни инвестиции, коопериране, технологично сътрудничество и търговия.

Изложбата China-CEEC Expo & International Consumer Goods Fair 2019 е от общ характер, като ИАНМСП организира за шести пореден път Българско национално участие в предстоящото издание за 2019 г.

Българският щанд беше открит от г-н Емил Караниколов, Министър на икономиката на Р България и официална делегация.

На националния щанд от 216,00 кв.м. в Палата No. 8, на изложбения комплекс NINGBO INTERNATIONAL CONVENTION AND EXHIBITION CENTER се представят 17 български фирми и организации, производители на вино, хранителни и козметични продукти:

1.ПЪРВИ МАЙ АД

2.ОЛИНЕЗА ПРЕМИУМ ООД

3.ЛВК ВИНАРСКА ИЗБА БРЕСТОВИЦА

4.РЕГИОСТАТ ЕООД

5.КАМКО ЕООД

6.БЮТИ БААМ ООД

7.ВИНАРСКА ИЗБА ЛОГОДАЖ ЕООД

8.ПРЕСТИЖ-96 АД

9.ЕВРОЮНИКО ЕООД

10.ГАРВАН ЕООД

11.ВИНАРСКА ИЗБА ВИЛА МЕЛНИК

12.СРЕДНОГОРСКА РОЗА ЕООД

13.ET РОУЗ ВАЛЕЙ ТУР – АНТОНИЯ ДРАГАНОВА

14.РОЗБИО БЪЛГАРИЯ ЕООД

15.ТИЕНДЖИН ФАРМ КУЛТИВЕЙШЪН ГРУП КЪМПАНИ БЪЛГАРИЯ ООД

16.АСОЦИАЦИЯ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА КИТАЙ В СТРАНИТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА И ОБМЕН В ОБЛАСТТА НА ТУРИЗМА И КУЛТУРАТА

17. ЦЕНТЪР ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО В ОБЛАСТТА НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО МЕЖДУ КИТАЙ И СТРАНИТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА
Страницата е редактирана последно на: 09.06.2019
Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: