Международна бизнес и инвеститорска среща „Global Investors’ Meet“, 7-8 ноември 2019 г.

На 7 и 8 ноември в гр. Дхарамшала, Индия ще се проведе международната инвеститорска среща „Global Investors’ Meet“. Събитието предоставя отлични възможности българските компании да обсъждят  бъдещи инвестиции, джоинт-венчъри и бизнес ралтньорства с компании от индийския щат Химачал Прадеш в сферата на възобновяемите източници на енергия, хранително-преработвателната и млечна промишленост, туризма и информационните технологии. Поканен да открие форума е премиерът на Индия г-н Нарендра Моди, като в проявата ще участват представители на местното щатско правителство и сериозни индийски бизнесмени.

Индийският щат Химачал Прадеш е разположен в планинския регион на Северна Индия на площ от 55 673 кв. км. и с население от около 7 млн. души. Добре развита в този щат е хидроенергетиката (с производствен потенциал от над 27 000 МW чрез преминаващите 5 големи реки) с изградени множество хидроелектроцентрали, осигуряващи електрозахранване и за съседните щати. Други важни сектори са земеделието и туризма, като регионът се нуждае от сериозни инвестиции за развитие на инфраструктурата и телекомуникациите.

Българските фирми, които проявяват интерес към събитието, могат да получат допълнителна информация от приложените документи – покана и програма.
Страницата е редактирана последно на: 07.10.2019
Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: