ИАНМСП организира българското участие на най-големият панаир за издателска индустрия в света – Frankfurter Buchmesse 2019

 

На 16 октомври в гр. Франкфурт, Германия, започна Международният панаир на книгата Frankfurter Buchmesse 2019.

Frankfurter Buchmesse е най-големият търговски панаир в света за издателската индустрия, а Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира българското участие на форума, който събира на едно място над 7 500 изложители от над 100 страни.

 

 

Шест български издателства ще покажат продуктите си пред близо от 285 000 посетители на престижното събитие, а на щанда на Асоциация „Българска книга“ в дните от 16 до 19 октомври ще бъде представена богата съпътстваща програма, която включва срещи с български писатели, литературни четения и рецитали, а на 17 октомври от 17:00 ч. ще се състои Софийски международен литературен фестивал.

Панаирът е най-важната платформа за международна търговия в издателската индустрия, като всяка година по време на форума метрополията на р. Майн се превръща в център на международния медиен свят. Близо 10 000 журналисти и блогъри съставят материали от събитието, а експерти от книгоиздаването се срещат с партньори от технологичната индустрия и свързаните с тях креативни индустрии като филми и игри, откъдето поемат курс към нови партньорства и бизнес модели.
Страницата е редактирана последно на: 16.10.2019
Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: