PR в джунглата на социалните мрежи: Експертът по комуникации Максим Бехар се включва в серията SMEs Webinars

 

Експертът по комуникации и основател на водещата компания за връзки с обществеността и управление на социални мрежи M3 Communications Group г-н Максим Бехар ще се включи като лектор в серията уебинари на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия – SMEs Webinars.

Г-н Бехар се включва в проекта по покана на изпълнителния директор на ИАНМСП г-н Бойко Таков, като по време на среща днес двамата се обединиха около мнението, че бизнесът трябва да получи правилни насоки за успешна комуникация с клиентите си в ерата на социалните мрежи.

Уебинарът с участието на г-н Бехар ще се проведе на 7 ноември от 17.00 часа, а темата на лекцията ще бъде „PR в джунглата на социалните мрежи“.

В рамките на повече от час експертът по PR ще разкаже как правилно да презентирате бизнеса си пред обществеността, как да общувате ефективно през най-разпространените социални платформи и как да създавате впечатляващо съдържание.

Г-н Бехар заяви готовността си да разкаже за опита си като изпълнителен директор на компания, ръководила комуникационните кампании на редица гиганти, опериращи у нас и по света.

Всички семинари от серията SMEs Webinars са напълно безплатни и достъпни чрез бърза регистрация тук.
Страницата е редактирана последно на: 08.11.2019
Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: