ИАНМСП организира българското участие на най-престижното изложение за хотелиерско и ресторантьорско оборудване HOST

 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира българското участие на най-престижното международно изложение за хотелиерско и ресторантьорско оборудване HOST 2019 в Милано, Италия.

HOST е най-големият и известен панаир в сферата, който събира над 180 000 посетители от всички краища на света. На всеки две години италианският град става домакин на най-новите тенденции и иновации в сектора, а българският щанд по традиция е с отлично местоположение.

 

 

На площ от 60 кв. м са представени родните компании „Братя Чичеклиеви“, „Орфей стил“, „АБ-Терм“  и „ХС-Стил“. Предприятията са водещи производители на ресторантьорско оборудване от неръждаема стомана, хладилни витрини и мебели.

Още в първия ден на изложението е регистриран висок интерес към българските производители, които взимат участие в множество срещи и съпътсващи изложението прояви.

Програмата на събитието включва още възможност за престижнити награди, а програмата включва множество срещи, дебати, лекции, конференции и представяния.
Страницата е редактирана последно на: 18.10.2019
Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: