ИАНМСП представи български компании на престижното изложение за бижута, часовници и скъпоценни камъни – KOSMIMA

На 19 октомври 2019 г. се проведе официалното откриване на 34-тото международно изложение за бижута, часовници и скъпоценни камъни – KOSMIMA 2019, в град Солун, Гърция.

Изпълнитената агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира българското участие на форума, който събира на едно място изложители от над 100 страни.

Българските предприятия “Асто”, “Инисиа”, “Кулинан”, “Старт – 78” и “Токаш”, водещи производители на бижута от злато и сребро и скъпоценни и полускъпоценни камъни, представят продукцията пред хиляди посетители в Тhessaloniki International Fair.

Още в първия ден на събитието е регистриран висок интерес към българската продукция, включваща колекции артистични бижута и представители на ювелирното изкуство, от редица професионалисти в сферата.

 

 

KOSMIMA се провежда ежегодно от 1985 г., като с всяко поредно издание броят на участниците и посетителите нараства. Събитието предоставя идеална бизнес среда за компании, заинтересовани да изследват потенциала на пазара за бижута в Гърция, а също така служи и като платформа за осъществяване на B2B срещи с международни компании.

Участието се финансира по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент по утвърдена Индикативна програма за периода 28.06.2019-28.06.2021г.
Страницата е редактирана последно на: 23.10.2019
Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: