Второто издание обучителната програма за онлайн търговия на ИАНМСП и партньори – E-commerce Success, стартира на 26 октомври в София

 

Второто издание на акредитираната обучителна програма “E-commerce Success” за практически умения за стартиране, маркетинг и устойчиво развитие на електронен бизнес стартира на 26 октомври 2019 г. в София и на 02.11.2019 в Пловдив.

 

Програмата се реализира със съдействието на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) от Стопанския факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски“ и Фондация „Е-комерс Съксес“, в партньорство с Българската стопанска камара (БСК), Българската Е-комерс асоциация (БЕА).

 

Обучението е насочено към предприемачи и собственици на бизнес, които планират или вече са в процес на реализиране на собствен проект за онлайн магазин на местни и международни пазари, както и за служители от фирми, които са или ще бъдат отговорни за развитието на електронната търговия на техните компании.

 

Лекциите и упражненията се провеждат всяка събота от утвърдени лектори от Софийския университет и доказани практици с дългогодишен опит в електронната търговия, с успешни проекти в България и чужбина, които ще дадат на участниците реални практически насоки за ефективно използване на финансовите, маркетинговите и технологични ресурси за проекта.

 

“E-commerce Success II” е с хорариум от над 200 часа, структурирани в 8 бизнес модула. Всеки от участниците ще бъде напътстван от персонален ментор.

 

За целите на обучението всеки от участниците ще получи безплатен достъп до SAAS платформата GombaShop.bg (член на БЕА), ще получи безплатен домейн, хостинг и сайт билдър от ICN (член на БЕА), специални условия за времето на обучението в маркетплейса на eMAG (член на БЕА), пълен безплатен достъп до фото-видео студиото на “E-commerce Success” в Стопанския факултет на СУ за продуктовата фотография и облачно общностно пространство за интерактивен групов опит.

 

Пряката цел, около която са се обединили ментори, лектори и партньори, е да помогнат на малките и средните предприятия в България да създадат успешен и печеливш онлайн бизнес, насочен към крайни потребители (B2C) или към бизнеса (B2B).

 

Първото издание на „E-commerce Success” стартира през март тази година и завърши на 30 септември, като над 80% от участниците вече развиват свои успешни онлайн проекти. Техните вдъхновяващи истории вижте на www.e-success.bg.
Страницата е редактирана последно на: 02.11.2019
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube