ИАНМСП организира българското участие на едно от най-големите световни изложения за парфюмерия и козметика в света COSMOPROF HONG KONG

 

Днес, 13 ноември, 2019 г., се проведе официалното откриване на едно от най-големите изложения в областта на парфюмерията и козметиката в света – COSMOPROF HONG KONG, в град Хонг Конг, Китай.

Събитието е едно от най-значимите мероприятия в световен мащаб в сферата на козметиката, като в последното му издание през 2018 г. са участвали над 2100 изложители от 51 държави. Ежегодно COSMOPROF събира близо 90 000 търговци, специалисти и журналисти от целия свят.

ИАНМСП организира национално участие на изложението. Шест български предприятия ще представят пред представителите на световната козметична индустрия българско розово и лавандулово масло, както и бяла и цветна козметика от естествени продукти.

Още в първия ден на събитието е регистриран висок интерес към българската продукция от редица професионалисти в сферата, като се провеждат множество В2В срещи. Изложението предлага и богата съпътстваща програма, включваща конкурси и  тематични конференции.

Участието в изложението се финансира по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

 
Страницата е редактирана последно на: 13.11.2019
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube