ИАНМСП организира участие на български компании в конференциите на престижното финансово изложение FinTech Connect, гр. Лондон, Великобритания

 

На 3 декември 2019 година стартира едно от най-престижните международни изложения за финансови технологии FinTech Connect 2019 в гр. Лондон, Великобритания.

ИАНМСП подпомогна българските дигитални компании, като организира участие в конференциите, съпътстващи изложението. По време на събитията, българските предприятия ще могат да влязат в контакт с близо 6000 фирми от сферата и да научат повече за техния опит, както и да обменят идеи за добри практики, оформяйки финансовите услуги на бъдещето.

 

 

Сред шестте компании, подкрепени от ИАНМСП по проект “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”, са иновативният стартъп LogSentinel, който разработи блокчейн технология за информационна сигурност, компанията предлагаща широк набор от дигитални решения за по-добро бизнес представяне HyperAspect, системата за електронно плащане Iris Solution, компанията, предоставяща решения за електронна сигурност Seven Security Group и Accedia – технологична компания, предоставяща консултантски услуги, разработка на софтуер и цялостни ИТ решения.

FinTech Connect 2019 предлага изключително задълбочена програма с поредица от конференции, които позволяват споделянето на ноу-хау и експертен опит по ефективен начин, като събитието е признато като отлична платформа за комуникация, благодарение на която се изграждат тенденциите в сектора.

Финансирането на участието в семинарите по време на FinTech Connect се осъществява по проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”.
Страницата е редактирана последно на: 05.12.2019
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube