ИАНМСП организира национално участие на 47-мото издание на Международен панаир на книгата

 

Днес, 10 декември 2019 година, бе официално открито 47-то издание на Международен панаир на книгата, който се провежда в Национален дворец на културата, гр. София.

Панаирът е едно от най-значителните и мащабни събития, свързани със съвременната литература и книгоиздаване в България и ще продължи до 15 декември.

 

 

Събитието по традиция се провежда на общо шест нива в НДК и събира на едно място над 160 книгоиздатели и книгоразпространители от България и чужбина, както хиляди любители на книгите, автори и представители на културния и медийния живот у нас.

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира национално участие с индивидуални щандове за 8 български издателства, сред които водещото издателство за детски книги „Клевър бук“, издателството за правна литература „Сиби“, издателството с философска насоченост „Леге Артис“, „ФАКЕЛ ЕКСПРЕС“, „Геймтейл“, издателството на детска литература „Дъбови листа“, „Аквариус“ и „Издателство Ина“.

 

 

Изпълнителният директор на ИАНМСП г-н Бойко Таков поздрави представителите на издателствата, подпомогнати от Агенцията с щанд на панаира, като представи пред тях част от програмите за насърчаване на ИАНМСП, от които могат да се възползват.

Представителите на компаниите изразиха благодарността си към ИАНМСП, като заявиха, че отново биха се включили в събития, организирани от Агенцията.

 

 

Програмата на 47-то издание на Международния панаир на книгата включва редица съпътстващи събития, като литературни срещи, срещи с автори на щандовете на издателствата и много други.

Участието в Международния панаир на книгата се финансира по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент по утвърдена Индикативна програма за периода 28.06.2019-28.06.2021 г.
Страницата е редактирана последно на: 10.12.2019
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube