ИАНМСП ще организира специализирано участие на български компании по време на международното изложение Стройко Експо 2020

 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия ще организира участиe на български компании по време на най-авторитетното международно изложение в сферата на строителството, което се провежда у нас – Стройко Експо 2020, което ще се проведе в периода между 25-29 март тази година.

Това стана ясно след среща между изпълнителният директор на ИАНМСП г-н Бойко Таков и управителят на Стройко 2000 г-жа Маргарита Николова.

В присъствието на директора на дирекция „Интернационализация“ към ИАНМСП г-н Борислав Димитрачков и на г-жа Десислава Паунска, завеждащ комуникациите на Стройко 2000, двете страни в срещата се обединиха около мнението, че българските компании трябва да бъдат подкрепени не само с щандове на изложението, а и чрез специализирана съпътстваща програма, по време на която ще бъдат представени тенденциите в сектора.

Г-н Таков изрази готовността на Агенцията да съдейства за организирането на специални събития в рамките на Стройко, по време на които да бъдат засегнати най-важните теми за сектора на строителството.

Тази година изложението ще се проведе под надслов „Високотехнологичен дом“, като ще бъдат показани най-новите иновативни решения за хармонично взаимодействие между хората и техните жилища. В допълнение, по време на Стройко Експо ще бъдат предтавени две нови тематични направления, които ще покажат продуктите, с чиято помощ може да бъде създаден дом, изцяло подчинен на индивидуалните нужди на всеки човек: Стройко Future и Стройко Guard.

Събитието ще представи пилотно няколко съвсем нови раздела, сред които Индустрия 4.0, роботизация, алтернативни източници на електричество, енергиен мениджмънт, мебелен текстил на бъдещето и нано технологии.

Ежегодно Стройко Експо събира на едно място в Националния дворец на културата в гр. София хиляди представители на строителни компании, архитекти, доставчици на материали, производители, дистрибутори, инвеститори и много други. Освен качествена платформа за презентация, събитието се е утвърдило и като отлична възможност за B2C и B2B контакти.
Страницата е редактирана последно на: 07.01.2020
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube