ИАНМСП организира националното участие по време на международното изложение за иновации и технологии в образованието BETT

 

Днес, 22 януари 2020 г., в зала ExCel в град Лондон, Великобритания, се откри международното изложение за иновации и технологии в образованието BETT 2020.

BETT e eдно от най-големите изложения в света, посветено на образователните технологии, обединяващо над 800 водещи компании и близо 35 000 посетители.

До 25 януари представители на над 146 страни ще обсъждат бъдещето на образователния сектор, ще разменят контакти и сключват нови партньорства. В рамките на събитието ще бъдат представени последните иновации, които дават възможност на преподаватели и обучаващи се да развиват и оптимизират учебните процеси.

 

 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира националното участие на български компании по време на изложението. Страната е представена от 5 иновативни компании: студиото за уеб базирани решения Итти, компанията, предоставяща В2В услуги за цифрово развитие – Абилитикс, и Теза – компанията, разработваща дигитални платформи за е-обучение.

Сред българските МСП на изложението са още Тинузавър – образователна платформа, насочена към ученици, студенти и преподаватели, и набор от авторски комплекти за програмиране, математика и физика, която предлага хардуер, софтуер и методология за изучаването на тези науки, както и 3 ЕН 3, която разработва иновативния продукт ЕSCREO – боя за стена, върху която може да се пише и трие, която вече се ползва от комании като Tesla и Apple, както и от Харвардския университет и университета Кеймбридж.

Освен с щанд на изложението, българските предприятия имаха възможност да се да се срещнат и с г-жа Таня Койчева от Службата по търговско-икономическите въпроси в гр. Лондон, както и да се включат и в редица съпътстващи събития като конференции и дискусии, в които участие взимат водещи лектори от цял свят.

Участитието на българските предприятия се финансира поПроект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”.
Страницата е редактирана последно на: 22.01.2020
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube