ИАНМСП организира участие на български фирми по време на международното изложение за хотелско и ресторантско оборудване SIHRE 2020

Днес, 28 януари, 2020 г., в Интер Експо Център се проведе официалното откриване на международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване SIHRE 2020.

Изложението се провежда веднъж на всеки две години и е едно от най-престижните международни изложения, организирани в България, което представя най-новите тенденции в ХоРеКа сектора. Събитието събира на едно място над 280 компании от 19 държави, сред които Италия, Германия, САЩ, Полша, Норвегия, Великобритания, Швейцария, Япония, Швеция и Китай.

ИАНМСП организира индивидуално участие за български компании с щандове на изложението, като сред тях са производителите на текстилни изделия „Неотех“ и „СД ЛИВИЯ-М ТОМОВА И СИЕ“, производителите на мебели „Орфей стил“ и „Престол“, както и рекламната компания „Б.С.Б.- ФОКУС“. Сред шестте предприятия, подкрепени от Агенцията, е и компанията, разработваща софтуер за мениджмънт на ресторанти, хотели и барове и други – “Микроинвест”.

 

 

До 31 януари близо 25 000 посетители ще се запознаят с развитието на технологиите и иновациите в сектора, а компаниите с щандове на изложението ще се възползват и от богатата съпътстваща програма на SIHRE, която включва панели за развитието на роботизацията в ресторантьорството, изграждането на добра и устойчива репутация на бизнеса, както и традиционните панели на готварска тематика.

SIHRE предоставя и отлична възможност за създаване на нови партньорства по време на нетуъркинг събития, а участниците в изложението могат да се състезават и в редица конкурси, както и да посещават мастър класове и фирмени презентации.

Участието на българските МСП по време на SIHRE 2020 е финансирано по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и в чужбина”.
Страницата е редактирана последно на: 11.03.2020
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube