ИАНМСП ще работи с Българската асоциация на електротехниката и електрониката за подкрепа на електротехническата индустрия в България

 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия ще продължава да насърчава активно компаниите от сектора на електротехническата индустрия в България чрез своите програми за развитие на предприятията.

Това стана ясно по време на среща между изпълнителния директор на ИАНМСП г-н Бойко Таков и инж. Орлин Димитров, ръководител международни връзки към Българска асоциация на електротехниката и електрониката.

През годините ИАНМСП има реализирано успешно партньорство с БАЕЕ и двете страни в срещата се обединиха около мнението, че сътрудничеството между двете организации трябва да се развива. В рамките на срещата г-н Таков и г-н Димитров обсъдиха възможността за организиране на среща, в която Агенцията да запознае близо 150-те фирми, които членуват в Асоциацията, с програмите за насърчаване на бизнеса, които ИАНМСП предоставя, както и с процедурите по кандидатстване за всяка от тях.

Двамата разговаряха още за желанието на БАЕЕ да се включи в част от търговските мисии, които ИАНМСП организира, по време на които компаниите имат възможност да се запознаят в детайли с възможностите за излизане на таргетиран външен пазар.

Г-н Димитров и г-н Таков обсъдиха и възможността на съвместна работа между двете организации в рамките на предстоящите промени в структурата и дейността на Асоциацията, инициирани с цел подобрение на вътрешната и външната комуникация на БАЕЕ.
Страницата е редактирана последно на: 14.02.2020

< 2020 >
Февруари
ПНВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: