ИАНМСП бе официален партньор на международната конференция за събитийната индустрия Black Sea & Balkans Conference World Summit 2020

 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия бе официален партньор на първото издание на международната конференция за събитийна индустрия Black Sea & Balkans Conference World Summit 2020.

Фокус на събитието, което се проведе в периода 20-21 февруари в к.к. Златни пясъци, бяха страните от Балканския и Черноморски регион, а основната мисия на форума бе да подчертае значението на събитийната индустрия и предпоставките, които тя създава за директно установяване на контакти с местни и чуждестранни партньори, разширяване на пазарите на местните фирми и повишаване ефективността на тяхната дейност.

В официалното откриване на събитието участие взеха изпълнителният директор на ИАНМСП г-н Бойко Таков, който поздравиха организаторите и участниците в конференцията за желанието им да се развиват и придобиват нови знания и опит.

„Една от основните ни цели е да насърчаваме международното сътрудничество между българските и чуждестранните предприятия и да съдействаме на българските компании за увеличаване на международните продажби и пазарни дялове. Дейността ни в тази посока се извършва главно чрез събития – Агенцията организира националните участия на най-големите световни изложения, ежегодно провеждаме десетки търговски мисии, бизнес делегации и форуми като настоящия. Радвам се да споделя с вас, че само през изминалата година Агенцията организира онлайн и офлайн събития,  в които се включиха близо 3000 компании“, заяви в рамките на събитието изпълнителният директор на ИАНМСП г-н Бойко Таков.

Той допълни, че именно дългогодишният опит е наложил Агенцията като водещ организатор на бизнес събития, които са подкрепили българските компании от всички сектори – от роботика до хранително-вкусова промишленост.

Г-н Таков заяви, че форумът има отлична платформа за споделяне на опит, а именно чрез обмяна на знания се раждат най-добрите идеи, които съдействат за иновативното развитие на българските предприятия.

 

 

Black Sea & Balkans Conference World Summit 2020 събра на едно място десетки професионални организатори на конференции, агенции, независими мениджъри на събития, маркетингови и рекламни агенции, доставчици на специализирани услуги, мениджъри на зали, конгресни центрове и бизнес хотели, тур оператори, както и браншови асоциации и компании от различни индустрии и сектори от страната и чужбина. В събитието участие взеха още представители на местната и централната власт.

Гостите на събитието имаха възможност да участват в дискусии по време на панелите, в които лектори – мениджъри на водещи компании от събитийната индустрия, разгледаха всички значими въпроси от процеса на организация на едно събитие – от избора на неговия формат и определяне на целевата аудитория, през подбор на теми и лектори, доставчици на услуги, дестинации и места за събития, до маркетинг инстурменти и стратегии за взаимодействие с аудиторията.

В рамките на събитието гостите имаха възможност да участват в динамични сесии и групови дискусии за споделяне на международни практики, както и да създадат нови контакти с потенциални бизнес партньори в нетуъркинг зоната.

Black Sea & Balkans Conference World Summit 2020 се организира от Консултантски Клъстер Веритас ООД и Агенда ООД в партньорство с ИАНМСП, което се реализира по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”.
Страницата е редактирана последно на: 24.02.2020
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube