Национален бизнес уеб форум 2020 ще се проведе на 30 април с подкрепата на ИАНМСП

 

Изпълнителната агенция да насърчаване на малките и средните предприятия подкрепя провеждането на Национален бизнес уеб форум 2020, организиран от Обединени бизнес клубове – сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес.

Основна тема на тазгодишното издание на форума ще бъде “Мерки в подкрепа на МСП по време на извънредното положение и след това”, като по време на събитието ще бъдат обсъдени възможностите за подпомагане на бизнеса в икономическата ситуация, породена от обявеното извънредно положение в страната.

Събитието ще се проведе изцяло онлайн на 30 април (четвъртък) 2020 г. от 14.30 часа, а участие в събитието ще вземат г-жа Лилия Иванова – зам.-министър на икономиката, отговарящ пряко за Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”, г-н Бойко Таков – изпълнителен директор на ИАНМСП, г-н Илия Лингорски – главен икономист на Българска банка за развитие, както и представител на Фонда на фондовете.

По време на дискусионната част ще бъдат обсъдени въпросите относно:

  • Процедурата „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“;
  • Новият пакет от финансови инструменти на Фонда на фондовете за периода на кризата, породена от превантивните мерки срещу разпространението на коронавирус;
  • Финансовите инструменти на ББР в подкрепа на МСП, засегнати от кризата, породена от COVID-19;
  • Мерки в подкрепа на МСП, засегнати от кризата, породена от COVID-19 по програми, управлявани директно от Европейската комисия и ЕС, с кандидатстване в Брюксел;

Участието в уеб форума е напълно безплатно, като можете да се включите в събитието от този линк: https://zoom.us/j/93914287838 Поради сериозният интерес към темата, форумът ще се излъчва на живо и чрез фейсбук на страницата на Обединени бизнес клубове.

Организатор: Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове (ОБК), със специалната подкрепата на Министерство на икономиката, Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) и Българска банка за развитие (ББР) .

Дата и час: 30 април (четвъртък) 2020 г. от 14.30 часа

За допълнителна информация относно “Национален бизнес уеб форум 2020”, можете да се обаждате на тел. 0894 377 977 или да пишете на office.ubclubs@gmail.com , както и да следите официалния сайт на ОБК www.ubclubs.eu  или фейсбук страницата United Business Clubs-Bulgaria .

 
Страницата е редактирана последно на: 07.05.2020

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: