Хонконгският съвет за насърчаване на търговията организира уебинар с възможности за бизнеса на 28 май, 11.00 часа

 

На 28 май 2020 г. от 11:00 ч. до 12:00 ч. ще се проведе уебинар през платформата Zoom, организиран от Хонконгския съвет за насърчаване на търговията. Семинарът има за цел да представи възможностите за бизнес по време на пандемията.

Лектори ще бъдат г-н Николас Куан, директор на отдел Изследвания към Хонконгския съвет за насърчаване на търговията, и г-н Гордън Лам, управител на Sinofuture Group Limited. Акценти в дискусията ще бъдат темите, свързани с трудностите по веригата за доставки, и възможностите за бизнес, с акцент върху Европа. Ще бъде предоставена и информация за въведената специална система на субсидиране, която правителството на Хонконг предлага на компаниите от Европа.

Теми:                                                                                                                              

  • Въздействието на COVID-19 върху икономиката на Хонког и Китай и как европейските компании могат да открият възможностите за бизнес, във времето на възстановяване след пандемията;
  • Въздействието на COVID-19 върху глобалните вериги за доставки – ролята на Хонконг и възможности за европейските компании.

Breakout Rooms:

  • Фонд за борба с епидемията от EUR 1,180  за европейска компания изложител;
  • Безконтактна промоция и продажба на продукти: как да рекламирате продуктите си и да приемате поръчки без да пътувате до Хонконг (O2O пакети).

 

Работният език на семинара ще бъде английски, а участието е безплатно. Регистрацията за събитието е задължителна, като може да се запишете на следния линк:

https://hktdc.zoom.us/meeting/register/tJYscOqhrjIsEtxI6P2kRhIPed8yIbwRCUAd

След успешно направена регистрация ще получите имейл за потвърждение. Регистрираните потребители ще имат възможност след проявата да получат линк със записа на уебинара. За допълнителни въпроси може да се свържете с г-жа Недялка Наги,  nedjalka.nagy@hktdc.org.

 
Страницата е редактирана последно на: 28.05.2020
Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: