ИАНМСП представя Международно изследване и идентифициране на потенциални пазари за експортен растеж на българските МСП в избрани сектори

 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия предоставя на всички заинтересовани страни изготвеното по поръчка на Агенцията Международно изследване и идентифициране на потенциални пазари за експортен растеж на българските МСП в избрани сектори.

Анализът, изготвен от Института за пазарна икономика, представя в цифри динамиката на българския износ, както и потенциалните пазари за развитие на търговията за българските производители по сектори.

В документа можете да получите информация и актуални данни за състоянието на пазарите, стокообмена и възможностите за развитие на търговия в Европейския съюз, в страните в Европа извън ЕС, в Северна Африка, Близкия Изток, Северна Америка, Югоизточна Азия, Африка, Южна Америка и Австралия.

Изследването обединява още продуктовите категории и секторите със значителен експортен потенциал.

Анализът ще представя още и пандемията COVID-19 като явление за икономическа трансформация, хипотези и очаквани ефекти от мерките срещу разпространението на вируса в глобален мащаб, както и промяната в организацията на доставките и търговията, ефектът върху ИКТ и други бизнес услуги.

Изтеглете анализа от тук: IME Potential Export Markets Study-BSMEPA
Страницата е редактирана последно на: 29.06.2020
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube