ИАНМСП и Генералната агенция за инвестиции на Саудитска Арабия организират онлайн семинар Saudi Arabia is open for business, 8 юли 2020 г.

С цел активизиране и задълбочаване на бизнес сътрудничеството между Република България и Кралство Саудитска Арабия Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Генералната агенция за инвестиции на Саудитска Арабия (Saudi Arabia General Investment Authority (SAGIA)) организират онлайн семинар на тема “Saudi Arabia is open for business!”.

На предстоящия семинар представители на SAGIA ще запознаят заинтересованите компании от България с възможностите на саудитския пазар, с джойнт-венчър проекти, които могат да бъдат реализирани със съдействието на саудитската институция, стимули и пакети, предоставяни на инвеститорите по време на пандемията COVID-19 и др.

Онлайн събитието ще протече като обща презентация и ще даде информация за това какво е нужно да се регистрира фирма в Саудитска Арабия – условия и процедури, как държавните институции подпомагат този процес и как осъществяват тази помощ по сектори, информация за Saudi Vision 2030, защо бизнесът избира Кралството, както и предстоящото анонсиране на големи инвеститорски проекти за развитието на страната.

Събитието ще предостави и панел за въпроси, а при наличие на засилен интерес ИАНМСП ще организира последващи онлайн семинари със секторна насоченост.

“Saudi Arabia is open for business!” ще се проведе на 8 юли 2020 г. от 15.00 ч. в онлайн платформата на ИАНМСП и  участие в него ще вземат г-н Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП, както и представители на Министерство на инвестициите и търговията на Кралство Саудитска Арабия и представител на SAGIA.

Участието е напълно безплатно, като представителите на българските компании следва да заявят интерес, изпращайки попълнена регистрационна форма а най-късно до 06.07.2020 г. на е-mail адрес: s.zapryanova@sme.government.bg. Заявилите участие компании и граждани ще получат в имейл с линк за достъп към онлайн събитието.

Изпратената информация ще бъде предоставена на саудитската страна в предварителен порядък с оглед презентациите да бъдат фокусирани спрямо интересите на участниците.

Допълнителна информация бихте могли да получите от Светла Запрянова на тел. 02/940 7975

Приложение: Регистрационна форма
Страницата е редактирана последно на: 11.09.2020
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube